Werken bij

Le Noble Daken & Onderhoud B.V. houdt van samenwerken.
In onze ogen houdt dat in: iedereen de ruimte geven om het beste uit zichzelf te halen. We koesteren een cultuur van constructief overleg en communicatie. Talent krijgt bij ons de kans om zich te laten zien en horen. Bang zijn voor een onafhankelijke mening is bang zijn voor verandering. Dat zijn we dus niet.

Het vizier staat gericht op de toekomst. We bouwen daken, ontwikkelen en onderhouden voor morgen. Onze zelfstandige medewerkers (ZZP’ers) zijn net zo begaan met onze opdrachtgevers als dat wij zijn. Zij zijn onze helden op het dak en helpen bij projecten waar nodig.

Je kunt hen herkennen aan de juiste bedrijfskleding, verantwoordelijkheid voor het werk, duidelijke planning waaraan ze zich houden, een schone werkbus en hoge servicegerichtheid naar onze opdrachtgever toe. Ze werken hard en luisteren naar de wensen van de opdrachtgevers.

De dakwerkzaamheden die ze uitvoeren zijn volgens de laatste normen, wetten en voorschriften. Zelfstandige medewerkers met talent krijgen bij ons de kans om zich te laten zien en horen en maken zo deel uit van ons team.

Stormbaken voor platte daken

Le Noble Daken & Onderhoud B.V. voor duurzame waterdichte en geïsoleerde platte daken op huizen, appartementen en bedrijfspanden.

Het dakvakmanschapsbedrijf wordt gerund door de
twee gedreven en talentvolle heren en DGA’s;

 

Vraag een offerte aan
Robin Baas
Pieter-Paul Le Noble

Onze Klanten