Wat we doen

De maatschappij continu in beweging. Alles wordt duurder en prijzen blijven stijgen. Een oplossing is zonnepanelen te plaatsen om in kosten te kunnen besparen en subsidie te kunnen ontvangen.

Maar wat nou als het dak niet solide genoeg is of niet geschikt?
Le Noble Daken & Onderhoud heeft de duurzame oplossing voor het ombouwen van bestaande daken naar solide daken om zonnepanelen te kunnen dragen. Wij innoveren platte daken voor Real Estate en andere projectontwikkelaars. Materiaal wordt hergebruikt om kosten te besparen.

Wij zijn een baken voor onze mensen. Duurzaamheid in personeel staat bij ons hoog in het vaandel. Jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt worden gezien en gehoord bij Le Noble Daken & Onderhoud. Dakhelden en ander personeel krijgt de kans om persoonlijk te groeien en verder te ontwikkelen als werknemer.

Een betere omgeving, een tevreden mens. Samen. Daar doen we het voor.

Stormbaken voor platte daken.

Bij Le Noble Daken en Onderhoud B.V. komen we graag met onze opdrachtgevers in gesprek om advies op maat te geven.
Via ons contactformulier kunt u contact met ons opnemen, maar ook telefonisch staan wij u graag te woord. Een betere omgeving, een tevreden mens. Dat is onze drijfveer.

Stormbaken voor platte daken

Le Noble Daken & Onderhoud B.V. voor duurzame waterdichte en geïsoleerde platte daken op huizen, appartementen en bedrijfspanden.

Het dakvakmanschapsbedrijf wordt gerund door de
twee gedreven en talentvolle heren en DGA’s;

 

Vraag een offerte aan
Robin Baas
Pieter-Paul Le Noble

Onze Klanten