Wie we zijn

Wij zijn uitgesproken constructief met elkaar. Voor ons houdt dat in dat we elkaar scherp en alert houden. In het management evenzeer als op de bouwplaats en de werkvloer. Elkaar vragen om advies of assistentie is geen teken van zwakte, het is een teken van kracht: dat van constructief samenwerken. Le Noble Daken & Onderhoud B.V. is de plek waar het talent voor daken samenkomt met krachtige communicatie. Dit is waarin wij elkaar onmerkbaar aanvullen en de twee krachten samenkomen.

Professionaliteit is de sleutel tot succes. Juist in dit vak is het essentieel om duidelijk en professioneel te zijn. Samenwerken in het dakvakmanschap is een nauw luisterend proces. Dus zorgen we dat mensen weten wat ze aan Le Noble Daken & Onderhoud B.V. hebben.

En zorgen we dat opdrachtgevers begrijpen wat ze van ons kunnen verwachten. Wij hechten waarde aan een uitgesproken eerlijke en onomwonden benadering van elkaar. Zowel van de opdrachtgevers als van de mensen met wie er wordt samengewerkt.

Dit zijn wij. Dit zijn de 2 drijvende krachten achter Le Noble Daken & Onderhoud B.V.

Robin & Pieter

Stormbaken voor platte daken

Le Noble Daken & Onderhoud B.V. voor duurzame waterdichte en geïsoleerde platte daken op huizen, appartementen en bedrijfspanden.

Het dakvakmanschapsbedrijf wordt gerund door de
twee gedreven en talentvolle heren en DGA’s;

 

Vraag een offerte aan
Robin Baas
Pieter-Paul Le Noble

Onze Klanten