Afwezigheid

Van woensdag 23 tot en met zondag 27 november 2022 kunnen wij u telefonisch niet te woord staan vanwege bijscholing. Wij verzoeken u vriendelijk gebruik te maken van het contactformulier.
In de dagen erna, zou het voor kunnen komen dat u minder snel reactie van ons ontvangt, dan dat u normaliter gewend bent.
Lopende particuliere opdrachten worden opgevangen door onze backoffice per email na 11.00 uur ‘s morgens. Vanwege drukte vragen wij of u geduld hebt tijdens deze periode op onze reactiesnelheid. Via deze weg onze excuses voor het eventuele ongemak.

Om te zorgen dat wij weer verder kunnen ontwikkelen, bouwen en samenwerken, zullen wij deze bijscholing volgen. Op die manier leveren wij weer goede waterdichte en geïsoleerde daken op de huizen voor gezinnen om in op te groeien. En strakke daken voor bedrijven om plezierig onder te werken net als duurzame, kwalitatieve daken voor VvE’s.

Bedankt voor uw begrip.

Stormbaken voor platte daken

Le Noble Daken & Onderhoud B.V. voor duurzame waterdichte en geïsoleerde platte daken op huizen, appartementen en bedrijfspanden.

Het dakvakmanschapsbedrijf wordt gerund door de
twee gedreven en talentvolle heren en DGA’s;

 

Vraag een offerte aan
Robin Baas
Pieter-Paul Le Noble

Onze Klanten